Tudnivalók

Újszülött:

Csodálatos dolog megörökíteni azt a pihe-puha törékeny korszakot, ami kétség kívül a leggyorsabban illan tova. Néhány, pár napos korban készült fotó viszont “örökké” teszi ezeket a gyönyörű, első pillanatokat. A fotózás saját otthonotokban vagy egy budapesti bérelhető stúdióban történik, melyhez kizárólag természetes fényt használok.  Mivel lifestyle képekről beszélünk főleg általatok kedvelt ruhát vagy játékot is felhasználhatjuk a képekhez. A legoptimálisabb kor a fotózásra az 5-21 napos kor. Mindent úgy alakítunk, hogy neki a legjobb legyen! A fotózás maximum 2 óra, mivel nem beállított képek készülnek, hanem pillanatképek, ezért nem kell megvárnunk amíg a baba elalszik, ébren is tudjuk fotózni. 

Kismama:

A legalkalmasabb időpont a 7.-8. hónap. A fotózás történhet stúdióban vagy szabadtéren saját ruhákkal, kalappal, világos és sötét színű fehérnemű szettel. Ha a pároddal együtt érkeztek a fotózásra akkor a legjobb ha egy picit összeöltöztök. Farmer, fehér felső, ing tévedhetetlen darabok. A stúdió bérlés díja nincs benne a fotózás árában. Kérésre sminkest tudok biztosítani a fotózás helyszínén.

Család:

Vannak bejáratott szabadtéri helyszíneim,  nagyon jól ki lehet használni a természet adta lehetőségeket egész évben.  Szintén ajánlom a lehetőség szerinti összeöltözést, legyen egyformán elegáns vagy egyformán sportos.