Árak

Újszülött fotózás esetén:

20 db kép 60.000 Ft, az ár tartalmaz még egy elegáns panoráma fotókönyvet, prémium minőségben (amely ujjlenyomatmentes fotópapírra készült, kemény borítós, vastag lapos) és egy saját, egyedi pendrive-t az összes retusált képpel.  A képeket egyesével retusálom, a fotózás után kb 2 hét múlva készülnek el. Nyers fotókat nem adok át, a képeket ti válogathatjátok ki.  A fotókat nagy méretben, pendrive-n juttatom el hozzád, a nyomtatott anyaggal együtt postai úton vagy ha van rá lehetőség személyes találkozó keretén belül. Újszülött fotózáson nagyon szeretem a fekete-fehér képeket, a képek nagy része ilyen változatban kerül átadásra, de természetesen készülnek színes képek is, ez mindíg a lakás, az adott fotózás hangulatától függ.

Továbbá minden újszülött fotózáshoz egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt is kaptok ajándékba, mely 1 évig felhasználható. Az utalvány nem átruházható.

 

Kismama fotózás:

Kismama fotózásokat szabadtéren, vagy budapesti stúdiókban vállalok, a fotózás előtt profi sminkes, fodrász kezei között szépülhetsz, melynek az ára nincs benne a fotózás árában. Az elkészült képekből 20 db-ot adok át, néhány színes kép fekete-fehér változatban is elkészül, ezeket ajándékba adom. A retusált képek saját, egyedi pendrive-n kerülnek átadásra és belekerülnek egy elegáns, prémium minőségű panoráma fotókönyvbe (amely ujjlenyomatmentes fotópapírra készült, kemény borítós, vastag lapos). A kész csomagot a fotózás után 2 héttel juttatom el hozzád postai úton, vagy személyes találkozó keretében ha van rá mód. A kismama fotózás ára 60.000 Ft, nyers képeket nem adok át, a képeket ti válogathatjátok ki retusálásra. További plusz képek vásárlása (20 db-on felül) 3000 Ft / db áron lehetséges. A stúdió bérlés díja 8.000 Ft / óra. 

Baba-családi fotózás:

A fotózások történhetnek szabadtéren (Hajógyári sziget, Kevély-hegy, Fót) vagy stúdióban, az elkészült képekből 20 db kerül retusálásra, melyek ezután bekerülnek egy elegáns, prémium minőségű panoráma fotókönyvbe és egy saját, egyedi pendrive-n kerülnek átadásra vagy postai úton vagy személyes találkozó keretében ha van rá mód. Néhány színes kép, fekete-fehér változatban is elkészül, ezeket ajándékba adom. A 20 db képen felül plusz képek 2000 Ft/db áron vásárolhatóak, nyers képeket nem adok át.

A stúdió bérlés díja 8.000 Ft / óra.

 

Időpontok...

Mivel én is édesanya vagyok, és bármennyire is szeretem a munkámat, mégiscsak a család az első, ezért fotózásokat csak hétköznap délelőtt vállalok. 

Fotókönyv...

További fotókönyvek rendelhetők az elkészült példány után, 2-3 napos határidővel 10.000 Ft / db áron.

Ajándékutalvány...

Lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is, részleteiről kérlek érdeklődj e-mailben.