Árak

Újszülött, kismama és családi fotózásokat vállalok, minden területen törekszem a lifestyle jellegű képek megörökítésére, de néhány beállított kép is készül természetesen. 

A fotózások a budapesti Nordix stúdióban ( nordix-rooms.hu) vagy a fóti Somlyó-hegyen történnek. A stúdió díja nincs benne a fotózás árában, ez 13.000 Ft/ óra, általában 1 órás egy fotózás, a terem kiválasztása után a foglalást ti tudjátok megtenni a stúdió weboldalán keresztül miután egyeztettünk időpontot.

Az elkészült képekből ti választhatjátok ki, hogy melyek kerüljenek retusálásra, nyers képeket nem adok át. Az alapárban 25 db kép választható, ezen felül 2000 Ft/db. A fotózás ára 99.000 Ft. Az elkészült képekből prémium minőségű, ujjlenyomatmentes papírra készült panoráma fotókönyv is készül melynek ára benne van az alapárban. A plusz fotókönyvek ára 13.000 Ft/db. Az elkészült fotókönyvet postai úton juttatom el hozzád, a kész képeket pedig online egy privát oldalról tudod letölteni a válogatás után 1 héten belül.

 

Időpontok...

Mivel én is édesanya vagyok, és bármennyire is szeretem a munkámat, mégiscsak a család az első, ezért fotózásokat csak hétköznap délelőtt vállalok. 

Fotókönyv...

További fotókönyvek rendelhetők az elkészült példány után, 2-3 napos határidővel 12.000 Ft / db áron.

Ajándékutalvány...

Lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is, részleteiről kérlek érdeklődj e-mailben.