Tudnivalók

Újszülött:

Csodálatos dolog megörökíteni azt a pihe-puha törékeny korszakot, ami kétség kívül a leggyorsabban illan tova. Néhány pár napos korban készült fotó viszont “örökké” teszi ezeket a gyönyörű, első pillanatokat. A fotózás történhet a stúdióban és az otthonotokban is. Ha én látogatok el hozzátok, akkor fontos hogy legyen elég fény a szobában és egy picit mozgathatóak legyenek a bútorok. Elég egy babzsáknyi hely az erkélyajtó vagy ablak előtt. Kellékekkel mindig készülök, nektek semmit nem kell beszereznetek, természetesen kedvenc ruhát vagy játékot felhasználhatunk. A legoptimálisabb kor a fotózásra az 5-10 napos kor. Rendszerint minél fiatalabb a baba, annál aluszékonyabb, annál kevésbé zavarjuk meg. Ebben a korban kis szerencsével végig durmolják a fotózást, melyet egyébként teljesen a babához igazítunk, megállunk ha szomjas, éhes. Nem sietünk, mindent úgy alakítunk, hogy neki a legjobb legyen! Egy ilyen fotózásra kb 3-4 órát számoljunk, de ha minden simán megy, akkor is minimum 2 óra. Mivel a pici babák számára fontos a meleg, a stúdiót 25-26 fokosra fűtöm fel, illetve hősugárzót is használok. Ha az otthonotokban történik a fotózás, akkor ott is hasonlóképpen kell felkészülni. Fontos tudni, hogy ha házhoz megyek, helyhiány miatt nem tudok annyi kelléket, hátteret vinni mint ha ti jönnétek hozzám.

Kismama:

A legalkalmasabb időpont a 7.-8. hónap. Vannak kiegészítőim, de te is készülhetsz világos és sötét színű fehérnemű szettel, egyszínű, minta nélküli vagy apró mintás ruhákkal. Ha a pároddal együtt érkeztek a fotózásra akkor a legjobb ha egy picit összeöltöztök. Farmer, fehér felső, ing tévedhetetlen darabok. 4-5 átöltözés fér bele, a fotózás időtartama 1,5-2 óra.

Család:

Szabadtéri vagy stúdióbeli fotózás is megoldható. Vannak bejáratott helyszíneim, tavasztól őszig nagyon jól ki lehet használni a természet adta lehetőségeket, a képeknek is teljesen egyedi lesz a hangulata. A stúdióban kb 3 átöltözésre van lehetőség, szintén ajánlom a lehetőség szerinti összeöltözést, legyen egyformán elegáns vagy egyformán sportos. A már totyogó babák esetében jobb néha a szabadtéri fotózás, ott több izgalmas dolog várja őket. A fotózás időtartama kb 1,5-2 óra.

Egyéb fotósorozat készítésével kapcsolatban kérlek keress meg az egyedi árajánlat elkészítése miatt.

Helyszín:

Amennyiben stúdióban szeretnétek a fotózást, erre Budapesten a 15. kerületben van lehetőség, ha az otthonotokban akkor Budapesten belül nem számítok fel kiszállási költséget, Budapesten kívüli helyszínek esetében kérjetek egyedi árajánlatot. Háznál történi fotózás kizárólag újszülött babák esetében megoldható. Egyébként a stúdiót vagy ha az idő engedi, akkor a szabadtéri fotózást ajánlom!

Scroll to Top