Árak

Újszülött fotózás esetén:

20 db kép 70.000 Ft, az ár tartalmaz még egy elegáns panoráma fotókönyvet, prémium minőségben (amely ujjlenyomatmentes fotópapírra készült, kemény borítós, vastag lapos) és egy saját, egyedi pendrive-t az összes retusált képpel.  A képeket egyesével retusálom, a fotózás után kb 2 hét múlva készülnek el. Nyers fotókat nem adok át, a képeket ti válogathatjátok ki retusálásra.  A fotókat nagy méretben, pendrive-n juttatom el hozzád, a nyomtatott anyaggal együtt postai úton vagy ha van rá lehetőség személyes találkozó keretén belül. Egyes színes képek fekete-fehér változatban is elkészülnek, ezeket plusz ajándékba adom.

Továbbá minden újszülött fotózáshoz egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt is kaptok ajándékba, mely 1 évig felhasználható. Az utalvány nem átruházható.

Újszülött fotózás keretén belül van lehetőség mini csomag választására is, ilyenkor a rendelkezésre álló idő max 2 óra, mely során 10 db retusált képet adok át digitális formában. A mini csomag ára 40.000 Ft.

Újszülött fotózást saját otthonotokban is vállalok, ilyenkor kellékeket nem használunk (nincs háttér, nincs babzsák, nincsenek kellékek), ún. lifestyle képeket készítek a baba saját környezetében, természetesen itt is lehet családi képeket készíteni. A képek nagy része ilyenkor fekete-fehér. Kiszállási díj Budapest területén belül nincs, vidéki helyszínek esetében kérjetek egyéni árajánlatot.
(Ha Ti jöttök hozzám, akkor természetesen nincs kiszállási díj.)

Kismama fotózás:

Kismama fotózásokat kismama fotózást 14. kerületi stúdiómban vállalok, a fotózás előtt profi sminkes, fodrász kezei között szépülhetsz, melynek az ára benne van a fotózás árában. Az elkészült képekből 20 db-ot adok át, néhány színes kép fekete-fehér változatban is elkészül, ezeket ajándékba adom. A retusált képek saját, egyedi pendrive-n kerülnek átadásra és belekerülnek egy elegáns, prémium minőségű panoráma fotókönyvbe (amely ujjlenyomatmentes fotópapírra készült, kemény borítós, vastag lapos). A kész csomagot a fotózás után 2 héttel juttatom el hozzád postai úton, vagy személyes találkozó keretében ha van rá mód. A kismama fotózás ára 80.000 Ft, nyers képeket nem adok át, a képeket ti válogathatjátok ki retusálásra.

Amennyiben berendezett, enteriör stúdióban szeretnéd a fotózást, ennek felára + 20.000 Ft, Budapesten a 3. vagy a 11. kerületben van rá lehetőség.

Baba-családi fotózás:

A fotózások történhetnek szabadtéren (Hajógyári sziget, Kevély-hegy) vagy stúdióban, az elkészült képekből 20 db kerül retusálásra, melyek ezután bekerülnek egy elegáns, prémium minőségű panoráma fotókönyvbe és egy saját, egyedi pendrive-n kerülnek átadásra vagy postai úton vagy személyes találkozó keretében ha van rá mód. Néhány színes kép, fekete-fehér változatban is elkészül, ezeket ajándékba adom. A 20 db képen felül plusz képek 3000 Ft/db áron vásárolhatóak, nyers képeket nem adok át.

A csomag ára 60.000 Ft, melyben benne van a fotókönyv és a pendrive (20 db képpel).

Gyerek portré / fine art / glamour:

A fotózások helyszíne nagyon sokféle lehet, az elképzelés alapján ezt mindig egyénre szabottan beszéljük meg hol legyen, a csomag 7 db képet tartalmaz melyeket egyesével retusálok és digitálisan adok át, továbbá 1 db általad kiválasztott kép vakrámára feszített vászonkép formájában is átadásra kerül. A csomag ára 40.000 Ft.

Időpontok...

Mivel én is édesanya vagyok, és bármennyire is szeretem a munkámat, mégiscsak a család az első, ezért fotózásokat csak hétköznap vállalok. Újszülött fotózásokat  délelőtt 9-10 órai kezdéssel, mivel ezek hossza kiszámíthatatlan és nem szeretnék kapkodni. Kismama fotózások esetében a smink és a haj elkészítése is 1-1 óra így az előkészületek már 8-9 óra körül elkezdődnek és ha a smink és a frizura készen van, utána kezdjük a fotózást.

Fotókönyv...

További fotókönyvek rendelhetők az elkészült példány után, 2-3 napos határidővel 10.000 Ft / db áron.

Ajándékutalvány...

Lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is, részleteiről kérlek érdeklődj e-mailben.

Scroll to Top